Vivivivivivi

Velkommen til Vivis Verden. Jeg er 28 år gammel, men jeg føler mig meget yngre – heldigvis! Jeg elsker at rejse, opleve, føle, udforske, opdage, kigge, observere, lytte, mærke, fornemme og erfare. – Så jeg bruger stort set alle mine penge på rejser, koncerter og andre (film-)oplevelser!

Lige nu bor jeg i København, hvor jeg er i praktik på Den Sorte Diamant. Jeg har også boet i Frankrig og i Tanzania. Jeg kan godt lide at bo mange forskellige steder, men bedst af alt kan jeg lide at rejse!

– Og fotografere. Jeg elsker at fotografere. Altså sådan på mine rejser. Jeg kan godt lide, at mine rejsebilleder er anderledes end dem, onkel Henning sætter i de albums, der står på hylderne i stuen. Så dem deler jeg naturligvis også et par af med jer. Men man bliver jo så moderne, og ofte har jeg kun min iPhone på mig – og så er det de billeder, I må nøjes med i stedet for!

Jeg har besøgt rigtig mange lande, men jeg mangler stadig virkelig mange steder i verden. Jeg er langt fra færdig. Jeg tænker, at min næste rygsækrejse skal være sommeren 2013. Der er længe til, men heldigvis har jeg lagt en del småture ind. Så er det lige til at klare, det der speciale, som jo skal skrives i foråret 2013!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s