Blogarkiv

Billede

Trappemotion

Trappetårnet

156 trin er der, og i dag har jeg taget dem 4 gange. Yay me!

Reklamer
Billede

Mormor har fødselsdag, og det har hun jo…

Mormor har fødselsdag, og det har hun jo...

Efter en weekend hjemme i Danmark med kagemand, togture, venindebesøg- og overnatninger, familiehygge og andet gøjl, er jeg nu tilbage i Bruxelles. Hjemme. Jeg har forladt de ‘ristede med det hele’, som jeg pludselig cravede, og jeg er vendt hjem til den by, hvor hver eneste banegård stinker langt væk af tis, og hvor der ligger skrald over alt. Men jeg er også vendt hjem til den by, hvor man ikke behøver at have jakke på udenfor, hvor alle biler holder for dig, når du skal krydse vejen, og hvor mit værelse og de fleste af mine ting er. Jeg er hjemme!

Billede

Brunch

Brunch

Caroline og jeg har nydt en fantastisk brunch på Sucré Salé. Der er alt, og det smager helt igennem fantastisk!

Billede

Luxembourg

Luxembourg

Gittemusen og jeg er smuttet til Luxembourg for at spise crêpe. Eller egentlig er vi taget herned med arbejdet for at åbne en udstilling, men en smule sight seeing er der vel altid tid til!

Billede

Fødselsdag

Fødselsdag

Rødvinspubcrawl!
Stine og mange af de andre fra kollegiet fejrer mig med rødvin.

Billede

Fødselsdagskort

Fødselsdagskort

Jeg har fået fødselsdagskort fra chefen. Han har været så sød at give mig et kort med et billede af sig selv. Har han humor? I think it, yes!

Billede

Marked

Marked

Det er søndag eftermiddag, og Stine og jeg har været på marked. Et kaotisk marked med folk, der råber og skriger i munden på hinanden. Der bliver serveret chapati-lignende pandekager med ost og grønt, og de smager forrygende. Frugt er der i spandevis, og man er forfalden til at købe alt. – Det har jeg også mere eller mindre gjort, og nu hygger jeg mig i en lille rolig stund! Mmmm…